Tuesday, 24 May 2016

Car Enthusiast Night Vol 1, South Lake City, LRT station, Kuala Lumpur Malaysia

Seperti peminat kereta dan benda bermotor, dan juga peminat jenama Honda. Aku nak juga melihat scene kereta jenama jenama lain. Bertempat di Stesenn LRT bandar tasik selatan (south lake city). Yg ade kat aku pun camera phone je.. Snap je la ape yg patut

ada 2 parking lot. parking lot yg 1 dah penuh, yang ni car park no 2

Datng 9.30 parking yang kedua pun dah start penuh

Chevrolet biru muda tu cantik juga..

civic EG squad

honda fan boys

nothing more lovely than the FAIR LADY

mitsubishi VR4 gang

Apa yang seronok pada event begini ialah. Kita boleh lihat pelbagai jenis jenama dan style.. Terus terang aku lebih suka begini.. Lebih membuka minda.. Sama seperti seni kulinari, kita takkan maju atau keterbukaan minda jika hanya mendalami ilmu masakan bangsa kita sahaja.. Kudos to organizer



bengkel/kumpulan street weapon ni gempak gak

aku suka kereta yg warnanya agak lain. biasanya orang asik pikir pasal warna sporty seperti, merah, biru muda, kuning, hitam, putih.. tetapi warna hijau ini agak membuka mata,, yup betul katanya #NOEQUAL tiada yang sama dengannya

#STREETWEAPON

honda CRZ yg di per 'kanjo' kan

Hona Jazz paling meriah pada malam itu 

antara kelisa/mira yang hadir


antara legend yg hadir R32

lama dan tua sama sahaja. kanjo all the way!


SM4 paling lowered kat sini

kancil adik beradik ini agak uniq. bodypart jdm dengan stance. serius unik dan berani


antara 1 gen civic yg di fully restore

lama woo tak tgk lancer kotak ni. antara kereta yg otai otai pakai untuk modified

beberape honda city turbo ii bulldog. hadir dengan moto compo


geng geng evo pun ada..
Aku stay sampai 11.30 je, pastu gerak. sebelum bateri hp aku padam aku balik dulu. Dalam kul 11 ada juga kereta 4x4, forester, ade mini clasic. Hopefully event begini akan ada lagi pada mas masa akan datang


1 comment:

  1. Halo,
    Adakah anda sedang mencari syarikat peminjam swasta yang berwibawa dan terakreditasi yang meminjamkan peluang sepanjang hayat? Kami menyediakan semua jenis pinjaman dengan cara yang sangat cepat dan mudah, pinjaman peribadi, pinjaman kereta, pinjaman rumah, pinjaman pelajar, pinjaman perniagaan, pinjaman pelaburan, penyatuan hutang, dan banyak lagi. Adakah anda telah ditolak oleh bank dan institusi kewangan lain? Adakah anda memerlukan penyatuan atau pinjaman gadai janji? Lihatlah lebih jauh seperti yang kita ada di sini untuk membuat semua masalah kewangan anda menjadi sesuatu yang lalu. Kami menawarkan pinjaman dari 5000 dolar kepada 50,000,000 dolar pada kadar faedah pinjaman yang sangat tinggi sebanyak 2%. Hubungi kami hari ini melalui e-mel kami sekarang dan kami akan dengan senang hati membuat masalah kewangan anda dan perkara-perkara yang lalu, Tiada pemeriksaan kredit diperlukan, 100% dijamin.
    E-mel kepada kami: (albakerloanfirm@gmail.com).

    ReplyDelete

suka auto? anda pasti suka ini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...